Primary Dental sh.p.k. është kompani që merret me eksport-import me shumice e pakicë e materialeve stomatologjike, paisjeve laboratorike, laboratoreve dentare dhe lëndeve të para dentare. Jemi të lumtur që si pasoje e përkushtimit për tu shërbyer me ndershmëri klienteve tanë kemi mundur te sjellim cilësinë dhe çmimet më konkuruese dhe korrektësi ne tregun Shqiptar.

Orari

E Hënë : 09.00 - 18.00
E Martë : 09.00 - 18.00
E Merkurë : 09.00 - 18.00
E Ejntje : 09.00 - 18.00
E Premte : 09.00 - 18.00
E Shtunë 09:00 - 14:00