Rreth Primary Dental

Primary Dental sh.p.k. është kompani që merret me eksport-import me shumice e pakicë e materialeve stomatologjike, paisjeve laboratorike, laboratoreve dentare dhe lëndeve të para dentare. Jemi të lumtur që si pasoje e perkushtimit për tu sherbyer me ndershmëri klienteve tanë kemi mundur te sjellim cilësinë dhe çmimet më konkuruese dhe korrektësi ne tregun Shqiptar.

Cilësi 100%
Garanci 100%
Korrektësi 100%
Çmime të arsyeshme 100%