Primary Dental sh.p.k. është kompani që merret me eksport-import me shumice e pakicë e materialeve stomatologjike, paisjeve laboratorike, laboratoreve dentare dhe lëndeve të para dentare. Jemi të lumtur që si pasoje e përkushtimit për tu shërbyer me ndershmëri klienteve tanë kemi mundur te sjellim cilësinë dhe çmimet më konkuruese dhe korrektësi ne tregun Shqiptar. Me punën tonë të palodhshme, ne kemi arritur partneritet me disa nga kompanitë më prestigjioze botërore gjë, që na ka bërë njërën ndër firmat më të mira në vend dhe më gjerë. Përmes produkteve tona, ne dëshirojmë që të ofrojmë lehtësi për klientët, duke siguruar kualitet dhe cilësi për pacientët e tyre.