Në Primar Dental, përveç materialeve dentare për kliniken tuaj do te gjeni edhe një mbështetje për biznesin tuaj te ri. Kompani jone i vjen ne ndihme dentisteve te rinj dhe atyre qe duan te hapin një klinike dentare me konsulence për zgjedhjet e duhura dentare dhe me super oferta për kompletimin e plote te materialeve dentare. Nëse jeni i sapo diplomuar, apo dëshironi te hapni një klinike dentare te re mos hezitoni te na kontaktoni për te pasur mbështetjen tone ne këtë hap te rëndësishëm te karrierës tuaj.

Kompletimet e klinikave te reja kane gjithmonë super oferta!